Според доклад на военното министерство на Великобритания части на Вагнер са

...
Според доклад на военното министерство на Великобритания части на Вагнер са
Коментари Харесай

Според доклад на Великобритания: Вагнер настъпва към Москва

Според отчет на военното министерство на Великобритания части на " Вагнер " " са се отправили през Воренежка област, като съвсем несъмнено се стремят да стигнат до Москва ", съобщи " Би Би Си ".

Воренеж се намира по средата сред столицата Москва и Ростов на Дон, съветският град, който групата наемници " Вагнер " твърди, че в този момент управлява. Министерството на защитата на Обединеното кралство споделя, че " Вагнер " " съвсем сигурно " е окупирала основни обекти в Ростов на Дон.

Докладът разказва този протест като „ най-значимото предизвикателство към съветската страна напоследък “. Той разказва враждата като ескалираща в „ откровена военна борба “ и споделя, че силите на Пригожин „ минават от окупирана Украйна в Русия на минимум две места “.

Освен това се споделя, че някои съветски войски " евентуално са останали пасивни, заемайки мълчешком страната на Вагнер ". „ През идващите часове лоялността на съветските сили за сигурност и изключително на съветската национална армия ще бъде от основно значение за развиването на рецесията “, съобщи през днешния ден.бг.

Това което ние виждаме, е забиване на нож в гърба на страната и народа. Това съобщи президентът на Русия Владимир Путин в изказване към съветския народ. Изявлението последва дейностите от тази нощ и тази заран на Евгений Пригожин, ръководителя на съветската частна военна компания " Вагнер " В обръщението си към нацията Путин също по този начин прикани за единение във всички съветски сили и за превъзмогване на разликите. Той сподели, че Русия ще се отбрани от вътрешното изменничество и даде обещание сурови санкции за метежниците.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР